Lisans eğitimini Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Sanat Yönetimi Bölümü’nde tamamladı . İstanbul Bilgi Üniversitesi “Kültür Yönetimi” bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Tez konusu “İstanbul İlçelerindeki Demografik Yapının, Yerel Yönetimlerin Kültür Politikaları Üzerindeki Etkisi ‘Bayrampaşa Belediyesi Örneği ” Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Halkla İlişkiler Doktora programında Kültürlerarası İletişim çalışmalarıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat projesinde yönetici olarak görev aldı. 20 ülkede uluslararası ve kültürel organizasyonlar yönetti. 2008 – 2010 sezonu Beyoğlu Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nde Kültür Koordinatorluğu görevini üstlendi. 2010-2017 yılları arasında Kültür-Sanat Koordinatorlüğü görevini, Kültürel organizasyonlar ve projeler ile sürdürdü. 2013-2017 yılları arasında İstanbul Aydın Üniversitesi, Türkiye Araştırmaları Merkezi (TAM), Kent ve Kentlileşme Araştırmaları Koordinatorlüğü’nde Proje Danışmanlığını yapmış, bu kapsamda “Birleşmiş Kentler Okulu” Kent üzerine panel dizisini tarihi mekanlarda uzman isimler ile gerçekleştirmiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL M.Y.O. ‘da Öğretim Görevliliği yapmış, Yerel Yönetimlerde Halkla İlişkiler, Davranış Bilimleri ve Psikolojisi, Yerel Yönetimlerde Organizasyon Yapısı, Belediyelerde Stratejik Yönetim, Reklamcılığa giriş, Yerel Yönetimler ve Sanat dersleri vermiştir. 2017 itibariyle Altınbaş Üniversitesi Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Görsel İletişim Programı’nda, 2020 yılı itibariyle Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde öğretim görevlisidir. 2019 ve 2020 akademik yılında Altınbaş üniversitesi meslek yüksekokulu bünyesinde Yılın başarılı akademisyeni pereprmans ödüllerini aldı. Eş zamanlı olarak Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi,Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilimdalı bünyesinde ise Kültür ve Sanat Yönetimi, İletişim Becerileri, İnsan İlişkileri ve İletişim dersleri vermektedir. YÖK bünyesinde kamu diplomasisi kültürel diplomasi komisyonları üyesi, İBB Göç politikaları komisyonu üyesi, UDRS/DURS Kentsel Gelişim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Fütüristler Derneği, Fütürizm Eğitim Programları Grubu üyesidir. Fütürist Eğitim Kurumları’nın kurucu ortağıdır.